image description

Tarieven

LexPartners levert uitstekende professionele dienstverlening tegen 30-50% lagere kosten dan de traditionele tarieven van andere juridische dienstverleners. Wij declareren daarbij afhankelijk van uw behoefte onze dienstverlening als volgt:

• een aantrekkelijk tarief per gewerkt uur zonder additionele kantoorkosten
• een vaste fee voor een project eventueel gecombineerd met een succes fee
• vaste afspraken per tijdseenheid (maand, jaar) in een op maat gemaakt abonnement

Bij het maken van tariefafspraken schuwt LexPartners het – indien uw wenst – niet om de honorering deels afhankelijk te maken van uw meetbare, economisch succes. Conform onze filosofie willen we daadwerkelijk uw partner zijn.

De abonnementen van LexPartners voorzien in de behoefte aan juridische ondersteuning voor onze klanten: voor een vaste prijs krijgt u de beschikking over de tijd en inzet van juridische specialisten. Samen met u bepalen we welk abonnement het beste past bij uw onderneming, zodat u verzekerd bent van de juiste aanpak.

Abonnementvormen

Brons
Bij dit abonnement heeft u juridische ondersteuning met een flexibele tijdsbesteding van gemiddeld 1 dag per maand. Het vaste tarief per kwartaal bedraagt € 3.500. Dit tarief is inclusief alle kantoorkosten en exclusief out of pocket kosten, reiskosten en BTW. Het abonnement wordt per jaar afgesloten.

Zilver
Bij dit abonnement heeft u juridische ondersteuning met een flexibele tijdsbesteding van gemiddeld 2 dagen per maand. Het vaste tarief per kwartaal bedraagt € 6.250. Dit tarief is inclusief alle kantoorkosten en exclusief out of pocket kosten, reiskosten en BTW. Het abonnement wordt per jaar afgesloten, maar kan na een periode van 6 maanden worden verbroken als blijkt dat minder juridische ondersteuning gewenst is. Voor de gepresteerde periode ontvangt u alsnog een naverrekening op basis van het tarief van het abonnement Brons.

Goud
Bij dit abonnement heeft u juridische ondersteuning met een flexibele tijdsbesteding van gemiddeld 1 dag per week. Het vaste tarief per kwartaal bedraagt € 11.250. Dit tarief is inclusief alle kantoorkosten en exclusief out of pocket kosten, reiskosten en BTW. Het abonnement wordt per jaar afgesloten, maar kan na een periode van 3 maanden worden verbroken als blijkt dat minder juridische ondersteuning gewenst is. Voor de gepresteerde periode ontvangt u alsnog een naverrekening op basis van het tarief van het abonnement Zilver.

Projecttarief
De juridische dienstverlening baseren we op de door u aangegeven gewenste tijdsbesteding, en heeft binnen een beperkt tijdsbestek een hogere intensiteit dan 1 dag per week. Hiervoor hanteren wij het tarief van het abonnement Goud, met een korting van 10% – afhankelijk van de benodigde inzet in tijd. De overige condities zijn overeenkomstig het goudtarief.

Speciale taken
LexPartners biedt voor speciale taken – zoals vervanging van interne juristen, due diligence procedures, herstructureringen – een op maat gesneden vast tarief aan, eventueel gecombineerd met een succesfee. De berekeningsbasis is in lijn met de omschreven abonnementsvormen.

Bij de vaste afspraken staan alle diensten van de partners en associés van LexPartners ter beschikking zonder additionele kosten voor de klant.