image description

Over ons

De partners en associés van LexPartners hebben naast hun expertise als bedrijfsjurist ruime ervaring als advocaat of ervaring op financieel en strategisch terrein. Met al hun kennis en achtergrond zijn zij op zoek gegaan naar een manier om juridische kosten te verlagen én innovatief gebruik te maken van nieuwe mogelijkheden op IT gebied. Dat er geen afbreuk zou worden gedaan aan de hoge kwaliteit, was een vereiste.

Het resultaat is een compleet nieuw en flexibel concept voor juridische dienstverlening: juridische ondersteuning van uw organisatie in de dagelijkse praktijk door een vaste bedrijfsjurist tegen een vooraf vastgesteld aantrekkelijk tarief. De ondersteuning vindt plaats bij u op kantoor, via telefonische en e-mail contacten en, waar nodig, op kantoor bij LexPartners.

LexPartners richt zich met haar dienstverlening op sectoren en branches waar de partners en associés persoonlijk bedrijfservaring hebben opgedaan. Daardoor weet u zich verzekerd van een uitstekend geïnformeerde sparringpartner.

Onze brochure: