image description

Onze professionals

LexPartners is een samenwerkingsverband van juristen, die zich als partner of (deeltijd-) associé met elkaar hebben verbonden. Elke jurist is voor een vaste taak of tijdsbesteding beschikbaar voor uw onderneming. Zij werken daarbij niet op interim- of detacheringbasis, maar blijven verbonden aan onze adviespraktijk. Wij streven naar een structurele samenwerking met onze klanten, echter zonder dat dit aan een minimale afname van diensten is gebonden.

LexPartners heeft een nauwe associatie met de bedrijfsadviseurs van XperiencePartners, dat gehuisvest is in hetzelfde pand als LexPartners. De partners van dit bureau zijn allen deskundigen, die een langjarige carrière hebben gehad in directiefuncties binnen een breed scala van bedrijfstakken. Ieder van de partners heeft een andere beroepsachtergrond, waardoor zij gezamenlijk een goed team kunnen formeren om hun klanten terzijde te staan. Voor de partners en klanten van LexPartners zijn zij de ideale sparringpartners voor een veelheid van economische, strategische en financiële vraagstukken, die zich in bedrijven kunnen voordoen.

De ervaring van de partners van XperiencePartners is opgedaan in de volgende sectoren: voedingsmiddelen industrie, bouwnijverheid en vastgoed, metaalindustrie (groot en klein metaal), verpakkingsindustrie, scheepsbouw, financiële dienstverlening, chemische handelsondernemingen, medische handelsondernemingen en handelsondernemingen in technische producten, meubelindustrie en projectinrichting.