image description

Testimonials

Leeswereld B.V.

LexPartners heeft ons op een zeer voortvarende en pragmatische wijze begeleid bij een groot aantal zaken op met name arbeidsrechtelijk terrein. LexPartners wist ons daarbij snel, adequaat en tegen relatief lage kosten te ondersteunen. Voor ons zijn zij strategisch gezien als juridisch adviseur en sparringpartner zeer relevant. “

Assuralis B.V.

“Reeds een tweetal jaren werken wij samen met Lexpartners. In deze periode hebben wij graag gebruik gemaakt van haar expertise, als juridische ondersteuning in overname onderhandelingen en als sparringpartner op strategisch niveau. Ook op HR-gebied heeft Lexpartners met frisse kijk onze overeenkomsten doorgenomen en hierin een systematiek ge├»mplementeerd, zodat wij daar nog jaren mee vooruit kunnen. Voor ons is Lexpartners een zeer waardevolle business partner!”

VG Recycling Groep B.V.

De afgelopen jaren liepen onze kosten aan juridische adviseurs steeds hoger op. En omdat er toch bij de door ons gebruikte advocaten te weinig kennis aanwezig is van ons bedrijf, hebben wij gekozen om met LexPartners te gaan samenwerken. De kwaliteit, professionaliteit en zeker daardoor ook de snelheid is zeer hoog en evenaart minimaal onze ervaring met de grote kantoren. Echter, ze kunnen meer! LexPartners denkt duidelijk mee vanuit een bedrijfsmatig oogpunt, en heeft daardoor meer oog voor interne gevoeligheden en ook de snelheid die vaak geboden is. Dankzij LexPartners hebben wij een afstoting van een van onze vestigingen kunnen realiseren binnen een zeer korte tijd. Ondernemerschap binnen de juridische grenzen. Een ideale combinatie voor ons, helemaal omdat we wisten dat de rekening hiervoor heel betaalbaar was.

Finquiddity Groenvermogen B.V.

Tijdens de opstart van Finquiddity Groenvermogen, heeft LexPartners, ons gedurende 6 maanden ondersteund als juridisch adviseur. De werkzaamheden bedroegen onder meer het beoordelen en opstellen van allerlei standaarddocumentatie zoals samenwerkingsovereenkomsten, vertrouwelijkheidverklaringen en legal checklists. Daarnaast heeft LexPartners de juridische due diligence begeleid van diverse duurzame energieprojecten. Tevens heeft LexPartners onderzoek gepleegd naar de noodzakelijke verzekeringen die betrekking hebben op onze bedrijfsvoering. Alle genoemde werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid afgerond. Wij maken ook graag gebruik van LexPartners waar wij zelf tegen piekbelasting aanlopen, zo houden wij de kennis toch in eigen huis.

Commerz Real Nederland B.V.

Als buitenlandse onderneming zochten wij een juridische sparringpartner, die ons hoofdkantoor kon assisteren bij alle juridische vraagstukken van het Nederlandse systeem op het gebied van vennootschapsrecht, contractenrecht, corporate governance en contracten met overheden. LexPartners vervult die taak volledig en levert ons tegen een vast tarief een juridische full service op maat zoals wij als internationaal concern gewend zijn.